Woonconcept biedt platform aan huurders

Huurders van  woningcorporatie Woonconcept kunnen sinds 1 juli op een online discussieplatform meepraten, meedenken en hun mening geven over het beleid van de corporatie.

Dit is een aanvulling op de reeds bestaande, persoonlijke gesprekken die plaatsvinden tussen de woningcorporatie en haar bewoners. Woonconcept vindt het belangrijk dat bewoners zich thuis voelen in hun woning en buurt. Door voortdurend het gesprek met bewoners aan te gaan, wordt duidelijk wat zij belangrijk vinden. Bewoners kunnen online in discussie met Woonconcept en ook met andere gebruikers van het platform.

‘Luisteren naar onze bewoners maakt ons beter, en helpt ons bij het bepalen van onze prioriteiten. We willen investeren in díe zaken, die er voor onze bewoners en andere samenwerkingspartners toe doen’, stelt directeur-bestuurder Nicole Peeters van Woonconcept.

Woonconcept is als woningcorporatie actief op het gebied van huisvesting. Zij verhuren en beheren 12.500 woningen, garages en bedrijfspanden in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland.

 


Dit bericht verscheen eerder op hoogeveenschecourant.nl